Filter kategorij

bling effect cover en

DEKORACIJA ZA NOHTE BLING EFEKT – SPOZNAJTE NAŠE EFEKTE

Se že veselite prihajajočih se prazničnih dni? Za vas smo pripravili efekt za nohte v petih pastelnih barvah, ki močno pritegnejo hladno zimsko vzdušje. Posezite po sijočih Bling efektih in svojim stilizacijam dodajte lahkoten sijaj! Preverite, kakšn nail art boste ustvarili s temi novostmi. Pokazali vam bomo, da bo po zaslugi naših okraskov tudi najbolj klasična manikura izstopala iz množice in zasijala z iskrivostjo barv, saj ni nujno, da so preproste stilizacije dolgočasne, kajne?

 

bling express bling
bling express bling

bling master
bling master

Svetleči nohti? Uporabite efekt Bling!Večbarvna, sijoča, nežno rezana folija za ultra hitre in izvirne stilizacije. Uporabite okraske za nohte Bling, če želite subtilen zaključek. Katere od naših novid efektov boste najprej testirali? 

Novo v naši ponudbi:

• Bling Master v hladnem, elegantnem modrem odtenku,

• Express Bling bonbončkasto roza barve,

• Her Mayesti spominja na zelenosrebrne kraljeve dragocenosti,

• Luxesita se popolnoma ujema z barvo leta 2022, tj. Veri Peri,

• Yes! Bling v barvi pastelne neon breskve, ki že nosi polnost poletja. 

Vsak efekt uporabite samostojno ali pa jo kombinirajte z drugimi barvami efektov iz ponudbe. Enkrat poskusite minimalistične dekoracije, drugič pa dodajte sijaj vzorčastim stilizacijam in pokažite, da svet Nail Arta za vas nima omejitev. Ne glede na to, katero različico izberete so Bling dodatki za nohte zaveznik tako subtilnih kot ekspresivnih dizajnov! 

Obožujemo njihovo vsestranskost

Iščete delce, ki so primerni za grajeno francosko v fantasy stilu? Prišli ste na pravo mesto – naši okraski za nohte Bling so kot nalašč za to zahtevno nalogo. Navsezadnje imamo radi raznolikost!Odločite se, kateri efekt Bling boste izbrali. Če delate z geli, jih lahko zmešate v neposušen izdelek. Za spremembo lahko položite naše efekte na lepljivo disperzijsko plast in jih premažite z nadlakom, ki je kot nalašč za zaščito efektov, to je seveda naš… Wet Look!Ali imate radi večbarvni sijaj na vaših nohtih? Obogatite svojo zbirko in preizkusite tudi druge Indigo efekte za nohte. Na našem blogu si lahko preberete več tudi o ostalih efektih.