Filter kategorij

black

Acrylic Paint 34 -Black

Acrylic Paint 34  Black – Indigo akrilna barva je močno pigmentiran izdelek, ki vam bo pomagal pri pripravi okraskov za nohte, o katerih ste sanjali! En, tanek sloj, zagotavlja popolno pokritost.

3,00 € skupaj z DDV

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Acrylic Paint 34 – Black – Indigo akrilna barva je močno pigmentiran izdelek, ki vam bo pomagal pri pripravi okraskov za nohte, o katerih ste sanjali! En, tanek sloj, zagotavlja popolno pokritost. Idealen je za natančne linije, cik-cak, senčenje in kiaroscuro, pa tudi One Stroke, Zhostovo ali Folk Art Flowers. Barve lahko prosto mešate, tako da ustvarite enovrstne odtenke!

Akrilne barve so temelj modernih modelov za nohte v sodobni industriji nohtov.

Priročne steklenice ne samo, da omogočajo hitrejše delo, ampak tudi omogočajo, da so med drugimi izdelki videti fantastično.

Navodila za uporabo

Nalijte malo vode na ploščo, nato pa položite list povoščenega papirja. Nato iztisnite nekaj barve. Zahvaljujoč temu se bo izdelek počasi sušil in vam dal dodaten čas za delo. S čopičem pobarvajte želeni vzorec. Indigo akrilna barva ne potrebuje utrjevanja v UV žarnici.

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA