Filter kategorij

barvni display
barvni display1
barvni display

Barvni Display

Barvni Display Elegantna in funkcionalna barvna lestvica z obnovljivimi umetnimi nohti. Bistra bela z zlatim logotipom je neverjeten pripomoček  za prikazovanje novih barv.  Barvno display lahko posodobite in s tem prikažete novitete. Nihče ne pozna vaših strank kot vi.

4,20 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188510454

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Indigo Barvni Display – Elegantna in funkcionalna barvna lestvica z obnovljivimi umetnimi nohti. Bistra bela z zlatim logotipom je neverjeten pripomoček  za prikazovanje novih barv.  Barvno display lahko posodobite in s tem prikažete novitete. Nihče ne pozna vaših strank kot vi.

Navodila za uporabo

Ena barvna lestvica vsebuje 30 umetnih nohtov, dodatne pa lahko kupite posebej.

Nasvet: med barvanjem vaše barvne lestvice NE UPORABITE Cleaner-ja. Lahko kemično reagira z materialom. Med barvanjem umetnih nohtov morate uporabiti Indigo Shine On! ali Tip Top – sijoč gel, ki ne pušča disperzijske plasti.

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA