Filter kategorij

barvni vzorec pop sticks nail diplay ring clear
barvni vzorec pop sticks nail diplay ring clear 1
barvni vzorec pop sticks nail diplay ring clear

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Clear

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring je barvni display v obliki 50 palčk, ki vam bo pomagal predstaviti vse odtenke v vašem kozmetičnem salonu. Palčke so praktično in varno pritrjene na obroč.

3,95 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188511475

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Barvni vzorec Pop Sticks Nail Display Ring – Clear: 50 palčk v clear izvedbi bodo lepo predstavile vse najljubše odtenke gel lakov iz Indigovih kolekcij. Lahko jih uporabite tudi za barvite gele, akril ali privlačne nail-art dizajne. Praktično pritrjevanje na obroč prepreči izgubo palčke. Olajšajte si  shranjevanje vseh barvnih vzorcev in kupcu pokažite celoten spekter lepotnih tretmajev, ki so na voljo v vašem salonu. Barvni displej je tudi odličen pripomoček za vadbo in razvijanje vaših spretnosti.

Dimenzije:

– palčka: dolžina 12 cm

– konice: dolžina 2,5 cm

Navodila za uporabo

Ena barvna lestvica vsebuje 30 umetnih nohtov, dodatne pa lahko kupite posebej.

Nasvet: med barvanjem vaše barvne lestvice NE UPORABITE Cleaner-ja. Lahko kemično reagira z materialom. Med barvanjem umetnih nohtov morate uporabiti Indigo Shine On! ali Tip Top – sijoč gel, ki ne pušča disperzijske plasti.

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA