Filter kategorij

prenosna pilica i

Brezžična električna pilica Indigo

Brezžična električna pilica Indigo – električna pilica, ki bo očitno zmanjšala čas vašega dela. Lahko jo vzamete kamorkoli greste. Zahvaljujoč kompaktni velikosti je zelo priročna.

480,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5906717407543
-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Brezžična električna pilica Indigo – Mobilna električna pilica. Največja prednost te naprave je baterija, ki zaradi varčevanja z energijo deluje 5 ur neprekinjeno, ko je enkrat popolnoma napolnjena. Lahko jo vzamete kamorkoli greste. Zahvaljujoč kompaktni velikosti je zelo priročna. Ima digitalni zaslon in samodejni varnostni sistem. Vsaka naprava je opremljena z lahkim ročajem, zaradi česar je delo z to napravo zelo prijetno. Ročaj ne bo vibriral tudi pri največji hitrosti. To omogoča, da se stranka počuti udobno, stilist pa lahko dela z največjo natančnostjo. Brezžična električna pilica je tiha in ne tehta več kot 183g. Sodoben dizajn omogoča, da se prilega vsakemu notranjemu dizajnu salona. Zaradi kakovostnih materialov je Brezžična električna pilica naložba za več let. 

 

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA