Filter kategorij

shea super shine 50ml

Cleaner Supershine SHEA 50ml

Cleaner Supershine SHEA 50ml –  je neverjetna kombinacija uspešnice Indigo Cleaner, negovalnega karitejevega masla in vašega najljubšega vonja Seventh Heaven.

2,20 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188528251

Na zalogi

-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Cleaner Supershine SHEA 50ml –  je neverjetna kombinacija uspešnice Indigo Cleaner-ja, negovalnega karitejevega masla in vašega najljubšega vonja Seventh Heaven. Ta izdelek za brisanje nohtov bo učinkovito odstranil disperzno plast, okrepil sijaj gela ali topa in naredil videz spektakularnega!

Sestavine

Isopropyl Alcohol, Shea Butter Ethyl Ester, Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Linalool

Navodila za uporabo

Navlažite bombažno blazinico, ki ne pušča vlaken, s Cleanerjem Supershine Shea in obrišite disperzno plast zaključnega gela ali gel laka in uživajte v spektakularnem sijaju in lepem vonju.

Namenjen je izključno za brisanje disperzije zaključnega sijaja!

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA