Filter kategorij

glammer gold

Glammer Silver

Glammer Silver – Ali sanjate o oblikovanju nohtov z neverjetno biserno površino? Glammer Silver je vse, kar ste iskali, da ustvarite neverjetno manikuro! Zelo lep prah v fenomenalnem srebrnem odtenku bo nohte spremenil v čudovit biser!

7,90 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188537321

Na zalogi

-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Glammer Silver – Ali sanjate o oblikovanju nohtov z neverjetno biserno površino? Glammer Silver je vse, kar ste iskali, da ustvarite neverjetno manikuro! Zelo lep prah v fenomenalnem srebrnem odtenku bo nohte spremenil v čudovit biser! Lahko ga nanesete na svetel ali pastelni odtenek, da ustvarite subtilen zaključek – nanesen na temen odtenek bo ustvaril bolj viden učinek. Všeč vam bo Glammer za zelo enostavno uporabo! Vse, kar morate storiti, je, da prah vmasirate na posušen brez disperzni top. Ustvarite danes spektakularno manikuro!

Navodila za uporabo

Potrebno ga je vmasirati na posušen brezdizperzijski top (Dry Top Gel Polish) z aplikatorjem ter zaključi z disperzijskim topom Wet Look.
Dodatno sušenje v lučki ni potrebno!

Vsebina: 0,5g

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA