Filter kategorij

igloo 15ml

Igloo White Cream 15ml

Igloo White Cream – je številka ena vsakega nohtnega stilista, ki je imel priložnost delati z njim. Snežno bel gradni gel je uspešnica na področju gelov podjetja Indigo Nails.

21,90 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188513103

Na zalogi

-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Igloo White Cream – je številka ena vsakega nohtnega stilista, ki je imel priložnost delati z njim. Snežno bel gradni gel je uspešnica na področju gelov podjetja Indigo Nails. Je močno pigmentiran in zelo gost, zato ne steka v kožico, z njim z lahkoto oblikujemo smile linijo. Gel potrpežljivo počaka, dokler ni vseh 5 prstov pripravljenih za utrjevanje pod lučko – brez potrebe predhodnega utrjevanja. Primeren za začetnike, saj se jim pri oblikovanju nikamor ne mudi.

Igloo White lahko uporabljamo na naravnih nohtih, konicah ali podaljšanih nohtih. Barve ne porumenijo, končni učinek pa je dolgo obstojen in ne porumeni.

Sestavine

Urethane dimethacrylate, Trimethylolpropane trimethacrylate, Hydroxycyclohexyl phenyl ketone, Silica, p-hydroxyanisole, Hydroquinone, CI 77891, CI 60725

Navodila za uporabo

Polimerizacija:

  • 60 sek. / LED lučka
  • 3 min. / UV lučka

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA