Filter kategorij

indigo karbidni nastavek x cut

Indigo karbidni nastavek X-Cut

Indigo karbidni nastavek X-Cut – Nastavek za električno pilico prekrit s prevleko INFINITY LIFE. Novi Indigo karbidni nastavki so izdelani z najnovejšo tehnologijo na trgu.

37,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188510126
-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Indigo karbidni nastavek X-Cut – Nastavek za električno pilico prekrit s prevleko INFINITY LIFE. Novi Indigo karbidni nastavki so izdelani z najnovejšo tehnologijo na trgu. Narejeni so z veliko natančnostjo, uporabljamo jih za odstranjevanje gela ali akrila na nohtih. Zaradi dvojnega zareza se masa nabere dvakrat hitreje. Indigo nastavki dajejo uporabniku več nadzora, posledica tega je veliko manj vloženega napora. Nastavki so izdelani tako, da imajo najnižjo stopnjo nihanja – manj prahu z minimalno trenja / toplote. So izjemno trpežni in zelo učinkoviti, vendar nežni do uporabnika. Nastavki se ne obrabijo – tudi po dolgih mesecih uporabe so tako zanesljivi kot prvi dan. S temi nastavki je odstranjevanje akrila ali gela veliko lažje in hitrejše – privoščite si še danes!

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA