Filter kategorij

Indigo Silicone Pad
Indigo Silicone Pad Macro
Indigo Silicone Pad 2
Indigo Silicone Pad

Indigo Silicone Pad – podlaga

Silikonska blazinica za fotografiranje nohtov (ozadje za fotografije). Blazinica ima na celotni površini vtisnjen logotip Indigo.

LASTNOSTI: blazinica je odporna na snovi kot so: etanol, metanol, dušik, etilendiamin, izobutanol, borova kislina, mlečna kislina (hladna), ocetna kislina 30%, kokosovo olje, čistilo, čistilo kariteja, čistilo za brisanje, odstranjevalec, TYT monomer, noht Tekočina, odstranjevalec laka za nohte

Snovi, na katere blazinica ni odporna: aceton, amoniak, klor, cikloheksan, etilbenzen, izooktan, dušikova kislina, žveplova kislina, nitrobenzen, repično olje, topilo, stiren, toluen, bromova voda

Informacije o odpornosti materiala so zgolj orientacijske; predvideno za temperaturo 20⁰C. Preden blazinico izpostavite določeni snovi, je priporočljivo opraviti test.

SHRANJEVANJE: blazinice naj bodo shranjene v vodoravnem položaju, da se preprečijo deformacije; ne smejo biti zakleščeni pod težkimi predmeti, ki lahko povzročijo tudi deformacijo blazinic.

9,90 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188517057

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Silikonska blazinica za fotografiranje nohtov (ozadje za fotografije). Blazinica ima na celotni površini vtisnjen logotip Indigo.

Dimenzije: 297 x 210 mm, debelina 1 mm

Pakiranje: pakirano v celofansko vrečko z etiketo

MORDA VAS TUDI ZANIMA