Filter kategorij

novo
Blaszka do Stempli Walentynki
Blaszka do Stempli Walentynki kartonik
Blaszka do Stempli Walentynki

Indigo Stamping ploščica 05

Lasersko izrezana ploščica za hitre dizajne v najkrajšem možnem času.

3,95 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188530681

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Lasersko izrezana ploščica z  vzorci.

NAVODILA ZA UPORABO:

Za izdelavo dizajna iz izbranega vzorca stamping plošče je treba najprej ustrezno pripraviti površino nohta:

GEL LAK: Po zaključku gellak manikure nanesite matt nadlak ali preprosto površino nohta zmatirate s polirno pilico grobosti 280 in temeljito očistite prah z bombažno blazinico namočeno v Cleaner 1.

GEL – po končanem oblikovanju gel nohtov premažite matt zaključni top ali površino preprosto zmatirate s polirno pilico 280 in temeljito očistite prah z bombažno blazinico namočeno v Cleaner 1.

NAIL POLISH- Klasični proteinski lak za nohte – pred aplikacijo počakajte, da se barvna plast popolnoma posuši.

Uporaba : Pred prvo uporabo , je potrebno odstraniti zaščitno folijo na ploščici .  Izbran motiv na ploščici premažite z debelo plastjo laka za stamping in s hitrim in odločnim gibom s pomočjo strgala postrgamo odvečen lak s ploščice. Zelo pomembno je , da ste v tem koraku hitre , da se vam lak za stamping ne bo prehitro zasušil na ploščici in posledično ne odtisnil na stamper . Torej takoj zatem  s stemperjem odtisnite dizajn s ploščice in ga prenesite na površino nohta. Ko se dizajn čez nekaj časa na nohtu  posuši ( 90 sekund) , ga lahko zaščitimo bodisi z UV nadlakom po izbiri ( Tip Top , Wet Look) ter ga strdimo v lučki  in ponovimo postopek , da se izognemo nepravilnostim na sami površini nohta zaradi kombinacije laka za stamping in Uv zaključnega sijaja  . Pri uporabi navadnih lakov za nohte dizajn zakjučimo z navadnim  nadlakom ( protein 2v1 base&top)

 

Profesionalni nasvet : 

Stamping pločico  očistimo z navadnim acetonom , takoj po končani uporabi .

Stamping strgalo očistimo z navadnim acentomom ali cleaner Wipe off , nikakor pa s cleaner 1

Stamper očistimo z lepilnim trakom ali valjčkom za čiščenje tkanin , ali v skrajnem primeru s Cleaner Wipe off . v nobenem primeru ne čistimo s Cleaner 1, saj lahko poškodujemo njihovo površino in negativno vplivamo na kvaliteto staperja.

 

Zanimiv nasvet :  Uporaba stamping produktov je možna tudi z našimi arte birlante barvnimi geli , katere uporabite nae nak nači kot je naveden v navodilih za uporabo  . Prednost uporabe Arte Brillante barv , je v tem , da se tej ne bodo zasušili na stamping ploščici , saj za sušenje potrebujete uv lučko.

MORDA VAS TUDI ZANIMA