Filter kategorij

marathon3

Marathon 3 Champion električna pilica

Električna pilica Indigo – električna pilica za na delovno mizo. Eksluzivno in profesionalno oblikovana. Sodoben minimalističen dizajn.

215,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5906717436444

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Električna pilica Marathon 3 Champion – Eksluzivno in profesionalno oblikovana. Zaradi majhnosti in elegantne oblike na mizi ne zasede preveč prostora. Lahek ročaj zagotavlja udobno delo. Ne vibrira niti pri največji hitrosti. Stabilen je tako, da se stranka lahko počuti udobno, stilist pa lahko dela natančno. Glava za visoke hitrosti se lahko regulira od 0 do 30 000 vrt./min. Moč 110-220 V / 50-60 Hz ščiti motor pred pregrevanjem in preprečuje, da bi se nastavek zagozdil. Hitrost lahko nadzirate ročno ali s priloženo stopalko. Sodoben, minimalističen dizajn in nevtralna bela barva pomagata tej napravi, da se zlije v katero koli notranjost. Zaradi visokokakovostnih materialov je Električna pilica Indigo naložba za več let.

GARANCIJA

1. Garancija traja 24 mesecev.

2. Garancija preneha veljati v primeru nepravilne uporabe naprave(ne pravilno čiščenje naprave), uporabe neoriginalnih rezervnih delov.

3. Garancija ne velja v primeru napačnega ravnanja

4. V primeru ne predložitve garancijskega lista garancija ne velja. Garancija ne pokriva stroškov popravila in transporta, te plača kupec.

5.Reklamacijski rok : 45 delovnih dni .( Reklamacijski rok začne teči od datuma prejema naprave na pristojni servis na Poljskem )

6.Indigo nails Slovenija ne zagotavlja nadomestne naprave v času servisiranja.

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA