Filter kategorij

matt effect top coat

Matt Effect Top Coat 10ml

Odličen za ustvarjanje različnih okraskov. Lahko se uporablja s tradicionalnimi laki za nohte ali kot zaključni premaz za hibridne, gel in akrilne metode.

4,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188504224

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Indigo Matt Effect Top Coat je nadlak, ki postane suh v 30 sekundah in naredi nohte popolnoma mat. Odličen za ustvarjanje različnih okraskov. Lahko se uporablja s tradicionalnimi laki za nohte ali kot zaključni premaz za hibridne, gel in akrilne metode.

Sestavine

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acethyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Silica, Acrylates Copolymer, Steralkonium Bentonte, n-Butyl Alcohol, Styrene/Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyethylene, Polyvinyl Butyral

Navodila za uporabo

• Oblikujte noht v želeno obliko • Uredite obnohtno kožico in spolirajte noht z Diamond Shine pilico • Nanesite plast izbranega podlaka na nohte – npr. Diamond Base • Nanesite izbrani barvni lak. Ko zaključite z obema rokama, ponovno nanesite še eno plast barnega laka • Nanesite plast Matt Effect Top Coat

Nasveti

Pred uporabo pretresite stekleničko.

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA