Filter kategorij

metal manix chameleon alien

Metal Manix® Chameleon Alien

Metal Manix® Chameleon Alien – Kaj pa manikura s kančkom norosti in skrivnosti? Lažje kot si mislite! Metal Manix® Chameleon Alien – je spektakularen sijoč prah, ki barve spreminja iz vijolične v zeleno in bordo.

7,40 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188530551

Na zalogi

-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Metal Manix® Chameleon Alien – Kaj pa manikura s kančkom norosti in skrivnosti? Lažje kot si mislite! Metal Manix® Chameleon Alien – je spektakularen sijoč prah, ki barve spreminja iz vijolične v zeleno in bordo. Na črni podlagi ustvari zrcalno površino, ki spreminja barvo glede na osvetlitev. Če želite ustvariti edinstveno manikuro, izberite Metal Manix® Chameleon Alien!

Metal Manix® je neverjeten prah, ki ima 12 različnih odtenkov. Uporabite ga, če želite ustvariti kovinski sijaj, krom učinek ali učinek kameleona.

Navodila za uporabo

Efekt nanesemo na brezdisperzijsko plast laka. Izbirate lahko med Tip top Top Coat, Shine On, Dry Top ali barvnimi geli Arte Brillante. Na posušeno podlago z aplikatorjem vtremo prah in zaključimo z zaključnim sijajem.

Preverite še druge odtenke Metal Manix Chameleon-a in ustvarite prelepe efekte v nekaj minutah.

Vsebina: 6g

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA