Filter kategorij

nail liquid

Nail Liquid 500ml

Nail Liquid – Ste izkušen stilist in želite pospešiti svoj delovni tempo? Potem je monomer Indigo Nail Liquid popolna izbira!

51,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188504132

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Nail Liquid – Ste izkušen stilist in želite pospešiti svoj delovni tempo? Potem je monomer Indigo Nail Liquid popolna izbira! Nič več čakanja, dokler se akril ne strdi! Ta prozorna, svetlo vijolična tekočina vsebuje UV faktorje, ki ohranjajo čisto belo barvo.

Nasvet za uporabo:

  1. Akrilni čopič potopite v izbran monomer, odcedite in konico čopiča potopite v akrilni prah.
  2. Po odstranitvi čopiča nastane kroglica produkta, ki jo nežno položimo na površino nohta in očistimo čopič s čisto bazo.
  3. Nato postopoma z nežnim dotikom s čopičem oblikujte želeno obliko s premikanjem produkta po nohtni plošči in šabloni / konicah.
  4. Po potrebi postopek ponovite (dodajte še en čopič izdelka) in oblikujte popolno površino podaljšanega nohta.
  5. Po oblikovanju počakajte, da se material strdi in površina izgleda satenasto mat, nato pa površino oblikujete z pilico.
  6. Po piljenju odstranite prah in nadaljujte z izbrano barvo gel laka.

Sestavine

Ethyl Methacrylate, Glycol HEMA-Methacrylate, HEMA, Benzophenone, Dimethyltolylamine, CI 60725

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA