Filter kategorij

smoke powder baby blue
smoke powder effect
smoke powder indigo
smoke powder indigo nails
smoke powder nails
smoke powder baby blue

Smoke Powder Baby Blue

Smoke Powder Baby Blue – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder. Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv.

1,80 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188502923

Na zalogi

-
+
Zaloga:
Ljubljana
Izola

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Smoke Powder Baby Blue – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder.

Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv. S temi sočno barvnimi praški lahko dobite osupljiv, dimljen učinek v kateri koli slikoviti kombinaciji. To je nov predlog, idealen za pomladno-poletno sezono, ki bo odlično dopolnil vašo manikuro in jim dodal značaj.

Definitivno je velika prednost dimnega učinka zabava z mešanjem barv. Nova kolekcija Smoke Powder je na voljo v 11 živih barvah, ki jih lahko samostojno nanesete na črno podlago ali v različnih kombinacijah.

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA