Filter kategorij

smoke powder intense magenta

Smoke Powder Intense Magenta

Smoke Powder Intense Magenta – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder. Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv.

1,80 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188541663

Ni na zalogi

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Smoke Powder Intense Magenta – čas je za še eno odkritje! Nova značilnost Indiga je sestava 11 ultra obarvanih Smoke Powder.

Smoke Powder je zelo nasičena paleta barv, ki spominja na paleto akvarelnih barv. S temi sočno barvnimi praški lahko dobite osupljiv, dimljen učinek v kateri koli slikoviti kombinaciji. To je nov predlog, idealen za pomladno-poletno sezono, ki bo odlično dopolnil vašo manikuro in jim dodal značaj.

Definitivno je velika prednost dimnega učinka zabava z mešanjem barv. Nova kolekcija Smoke Powder je na voljo v 11 živih barvah, ki jih lahko samostojno nanesete na črno podlago ali v različnih kombinacijah.

Opozorila

Samo za profesionalno uporabo. Preprečiti stik s kožo. Pozorno prebrati navodila za uporabo. Hraniti izven dosega otrok! Če pride v stik z očmi ali s kožo takoj izpirati z obilo vode in poiskati zdravniško pomoč. Uporabljati samo v dobro prezračenih prostorih. V primeru draženja kože poiskati nasvet / zdravniško pomoč.

MORDA VAS TUDI ZANIMA