O Indigo Nails LAB Slovenija

Urejeni nohti in mehka koža-vse to je Indigo.
Indigo Nails je vodilna poljska kozmetična blagovna znamka, znana kot strokovnjakinja na področju oblikovanja nohtov, barvnih trendov in SPA kozmetike.
Indigovi izdelki se proizvajajo v lastnem laboratoriju z Evropskimi standardi.
Blagovna znamka, ustanovljena na Poljskem leta 2011, je zdaj na voljo v 24 državah po vsem svetu.

o nas indigo nails

V Sloveniji se je vse pričelo z letom 2015, ko je Katarina Ritoša postala distributer za slovenski trg.
Odprl se je prvi Indigo Nails Lab razstavno-prodajni prostor v Izoli, kjer svoje stranke razvajamo s profesionalnimi produkti za nego in izdelavo nohtov, hkrati pa nudimo tudi izobraževanja za izdelavo nohtov različnih tehnik.
Z letošnjim letom pa smo storili nov korak na naši poti. Zaradi velikega povpraševanja smo odprli novo trgovino v Ljubljani in smo tako, še bolj dostopni za naše stranke. V naših trgovinah najdete prav vse za izdelavo Gel nohtov, Gel Polish produkte ter dišeč in kvaliteten Spa program. Zagovarjamo kvaliteto in dobro ceno.
Poleg tečajev, ki bodo na voljo tudi na naši novi lokaciji, vedno poskrbimo za naše stranke, smo na voljo za vsa vprašanja, vso pomoč in brezplačne prezentacije produktov ter vedno dopolnjujemo kolekcije in skrbimo za novosti.
Z mesecem marcem pa smo svojo distribucijo razširili tudi na Hrvaški trg.

Vse kozmetičarke in nohtne stilistke, ste vabljene v našo novo odprto trgovino v Ljubljani, Izoli ali pa preverite našo ponudbo in cene v spletni trgovini www.indigo-nails.si.
Redno pa objavljamo vse novosti, termine tečajev in zanimivosti tudi na naši Facebook strani Indigo Nails Lab Slovenija.

Veselimo se vašega obiska.

indigo logo

Kdo smo

Indigo Nails je vodilna poljska kozmetična blagovna znamka, znana kot strokovnjakinja na področju oblikovanja nohtov, barvnih trendov in SPA kozmetike. Indigovi izdelki se proizvajajo v lastnem laboratoriju z Evropskimi standardi.

KR 15
KR indigo nails

Naše poslanstvo

Zagovarjamo kvaliteto in dobro ceno. Vedno poskrbimo za naše stranke in smo na voljo za vsa vprašanja, vso pomoč in brezplačne prezentacije produktov ter vedno dopolnjujemo kolekcije in skrbimo za novosti.

Zgodovina

V Sloveniji se je vse pričelo z letom 2015, ko je Katarina Ritoša postala distributer za slovenski trg. Odprl se je prvi Indigo Nails Lab razstavno-prodajni prostor v Izoli, kjer svoje stranke razvajamo s profesionalnimi produkti za nego in izdelavo nohtov.

indigo nails history 2

Ekipa Indigo Nails

KR 26
indigo logo
KATARINA RITOŠA

Katarina

Katarina je naša energična šefica. Ona je tista, ki je Indigo Nails pripeljala v Slovenijo leta 2015, ko je postala distributer za slovenski trg. Ker je edukator se boste z njo srečali tudi na vseh tečajih ki jih ponujamo. S svojo strokovnostjo in natančnostjo vas bo odlično pripravila na vašo samostojno pot v svetu nohtov. Videli jo boste tudi na YouTube kanalu Indigo Nalis Lab Slovenija kjer za vas pripravlja video vsebine za pomoč pri izdelavi nohtov. Največ ji pomeni zadovoljstvo naših strank.  

KRISTIAN RITOŠA

 Kristian

Kristian je vedno za hece in poskrbi da nam ni nikoli dolgčas. On je tisti ki za vas skrbno zapakira vaše naročilo tako, da paket varno pride k vam domov. Velikokrat so stranke malo presenečene, ko ga vidijo v trgovini, vendar naj vas dejstvo, da je moški ne zavede, ker vam bo tudi on znal lepo svetovati saj je v Indigu že od samega začetka.  

MAJA MARIJON

Maja

Maja je tista prijazna prodajalka v poslovalnici Izola, ki poskrbi za sprejem in pripravo vaših spletnih naročil. Odgovarja na klice, maile in svetuje pri izbiri terminov za tečaj. Pri svojem delu je hitra in natančna. Vedno je pripravljena pomagat strankam in svojim sodelavcem.

TINA GRAD

Tina

Tina je vedno nasmejana prodajalka ki vas pričaka v trgovinici v Ljubljani. Z veseljem vam bo pomagala in strokovno svetovala pri nakupu izdelkov. Če se vam nikamor ne mudi vedno rada z vami tudi poklepeta. Sodeluje pri urejanju socialnih omrežji in odgovarja na vaša sporočila.

Indigo Nails edukatorji

sabina stipic

Sabina

Sabina Stipič kozmetičarka in ustanoviteljica salona Prestige Lepote & Zdravja. Je perfekcjonistka po duši, nenehno v raziskovanju, nabiranju novih izkušenj in nadgrajevanju svojega znanja. Ugotovila je, da želi vse to deliti z drugimi, predavati in učiti ter mladim prenašati svoje znanje.

Njena pot v nohtni industiji se je začela leta 2018, ko je opravila prvi tečaj. Ponudila se ji je možnost, postati del Indigo Young Team Nail Lab Slovenije. To priložnost je zgrabila z veliko mero motivacije in željo po nadgrajevanju in deljenju svojega znanja, prav tako pa jo lahko srečate  na mednarodnih tekmovanjih na katerih se tudi sama rada udeležuje in tako tudi nadgrajuje svoje znanje. Skozi leta se je izobraževala pri številnih mojstricah tako doma kot tudi v tujini.

Leta 2023 je postala Indigo Nails edukator.

Z vami želi deliti svoje veščine, vas podpirati in spremljati na vašem preboju v nohtno industrijo.

Kaj lahko storimo za vas?

Uporaba izključno Indigo Nails izdelkov; pred podpisom sodelovanja mora kandidat opraviti tehnični trening by Indigo; zaloga Indigo Home SPA izdelkov (z namenom preprodaje strankam) v dogovorjeni vrednosti (z odlogom plačila 30 dni); notranja oprema mora biti v skladu z obstoječimi standardi – zaključni koncept in približna cena bosta poslana s podrobno razlago, kje najti kateri kos pohištva vam bomo poslali po podpisu pogodbe; v primeru že opremljenega salona obstaja možnost prilagoditve design-a tako, da ustreza našim standardom

V našem podjetju organiziramo več vrst tečajev. Po končanem tečaju dobite mednarodno priznan in overjen certifikat pri akademiji Indigo Nails Lab.

Tečaje katere izvajamo:

  • 3-dnevni Basic (kocka, mandelj, oval),
  • 2-dnevni Basic (ena oblika),
  • Izpopolnjevanje gel tehnike(za že obstoječe nohtne stilistke),
  • Gelastic
  • tečaj permanentnega lakiranja – Gel Polish,
  • tečaji poslikav

Za izdelke kupljene v naši spletni trgovini, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancija je možno uveljaviti le ob predložitvi računa.
Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani so možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Vaše naročilo se bomo trudili, da bo obdelano še isti dan in o obdelavi boste prejeli obvestilo. Naročila vam skušamo dostaviti v najkrajšem možnem času, najkasneje v 2-3 delovnih dneh. Če je za odpremo blaga potreben daljši čas, vas o tem obvestimo.
Blago pa lahko prevzamete tudi na našem naslovu: Obrtna ulica 11, 6310 Izola – po predhodnem dogovoru.