Filter kategorij

princess www 1536x960 PL jpg

POGLEJTE NOVE PRINCESS EFEKTE IN ODKRIJTE PRINCESO V SEBI!

Skoraj vsaka punčka bi se rada spremenila v pravo princeso. Leta minevajo, odrastemo in pogosto pozabimo na otroške sanje. Lahko pa v svet odraslih vnesete malo pravljice. Kako?

Posezite po naši novosti – okraski za nohte Princess, zahvaljujoč katerih bo vsak – tudi najbolj preprost videz – zasijal z milijonom delcev, vrednih princese. Spremenite navadno v nenavadno in se odpovejte dolgčasu. Izberite modno umetnost – spoznajte naše tri čarobne princese. Kateri od njih vam bo najbolj všeč?Barbirella, Princesses Don’t Work, Don’t Worry Be Elsa-spoznaj okraske za nohte Princess Kaj odlikuje nove Indigo okraske za nohte? Zahvaljujoč sijočim delcem različnih velikosti boste uresničili svoje otroške sanje – postali boste sodobna, neodvisna in modna princesa!  

Princess Barbirella

Ali vam efekti, omejeni le na eno barvo niso všeč? Preverite, kako se princesa Barbirella lepo lesketa na vaših nohtih. Bleščeči okraski pritegnejo pozornost, klasičnim videzom pa boste dodali kanček večbarvne norosti!

barbirella

Princesses Don’t Work

Srebrni sijaj delcev Princess Don’t Work doda prefinjenost naši naslednji princesi. Navaden styling spremeni v nail art v elegantnem stilu. Zdaj vam ni treba posegati po škatli, polni iskric – vaši nohti bodo postali vaša najboj bleščeča dekoracij

Princesses Dont Work

Princess Don’t Worry Be Elsa

Že kot dekle ste oboževali bleščeče kreacije in ste bili kraljica maturantskega plesa? Danes zasijte po zaslugi čudovitih okraskov za nohte. Princess Don’t Worry Be Elsa so roza-vijolični delci, ki bodo poudarili vsako čudovito kreacijo.

Dont Worry be Elsa

In še nekaj novih Princess effectov:

Electro Princess Miss Volt

Electro Princess Miss Volt

electro princess cool azul

Electro Princess Cool Azul

electro princess halo genia

Electro Princess Halo Genia

electro princess glitz n glam

Electro Princess Glitz N Glam

princess krezus jpg

Princess Krezus

princess multimilioner jpg

Princess Multimilioner

Kakšno umetnost boste ustvarili s Princess delci? Ste že izbrali svojega favorita? Ali pa morda želite preizkusiti vsakega od njih in ustvariti stilizacijo, ki eksplodira z nemirom barv? Dovoljene so vse različice! Naši Princess efekti so način s katerim dozežemo preprost nail art.  Kako uporabiti princess efekte?Nanesite jih v prvo nestrjeno plast gela. Za okraske – kot so fantasy nohti ali grajena francoska – uporabite čopič za gel ali ombre čopič. Če pa želite ustvariti nekoliko bolj lahkoten videz, s potiskačem ali univerzalnim Mixing Toolom potresite noht z delci.  Princess efekt – preprost moden način za okrasitev nohtov.Naše efekte ste že spoznali in veste, da umešanje efekta v gel ne bo težavna. Iščete izgovor, da ustvarite stilizacijo z enim od naših princess efektov? Ni vam treba na maturantski ples! Vsak dan uporabljajte večbarvne efekte – kadar koli želite zasijati!Katero princeso boste najprej preizkusili?