Filter kategorij

folie 2023 www 3840x1610

TRANSFER FOLIJE Z VZORCI – HITER PREHOD V SVET UMETNOSTI NOHTOV!

Folije z vzorci nedvomno dobro poznate – navsezadnje so tiste, ki priskočijo na pomoč, ko želite izrazito okrasiti svoje nohte. In ko vam primanjkuje časa, se vam ni treba odreči izvirnim vzorcem. Na voljo imamo 4 nove izdelke, s katerimi bo vaše delo hitrejše in bolj ustvarjalno. Odkrijte nove transfer folije z vzorci – to je vaš prehod v svet umetnosti nohtov.

4 novi modeli transfer folij z vzorci

Doslej so bile za Indigo transfer folije značilne intenzivne barve – od klasične zlate, srebrne do elegantne fuksije ali čutne rdeče. Nekatere kultne folije na nohtih ustvarjajo učinek zdrobljenega stekla, zato je zdaj čas za novo generacijo teh vsestranskih okraskov!

Prenosne folije z vzorci se nanesejo na popolnoma enak način kot njihovi klasični kolegi. Z našimi novimi izdelki se na vaših nohtih zrcali dodelan okrasek. Vse, kar morate storiti, je, da predhodno pripravite osnovni sloj po izbiri hibridnega laka, mineralnega osnovnega laka ali gela.

Nove folije za nohte lahko kupite v štirih edinstvenih vzorcih. Če želite barvito dekoracijo v slogu ulične umetnosti, posezite po dekoraciji z večbarvnim grafitnim potiskom. Vas mikajo črno-beli nohti iz folije v urbanem videzu? Časopis za nohte ne sme manjkati v vašem paketu za okraševanje – hitro okraševanje brez sledi črnila je zagotovljeno.

Ali ste do zdaj pogrešali subtilno alternativo? Potem preizkusite novo folijo Lace, ki navdušuje z romantičnim čipkastim vzorcem. Odslej vam ni treba skrbeti za mukotrpno poslikavo z natančnim čopičem – folijo preprosto odtisnete na lepilo za folijo in uživajte v tem subtilnem okrasu (kot nalašč ne le za poročno sezono!).

Indigova zadnja nova folija je Discoteca, s katero lahko na svoje nohte še hitreje vnesete odmerek zabavnega glamurja. Subtilno lesketajoči se delci bodo dodali ritem tudi umirjenim stajlingom.