Filter kategorij

whitemin base

Whitemin Base – Inidgo bela baza za gel lak

Učinek naravne, gladke nohtne plošče, o kateri sanja večina žensk? Pameten način za hitro oblikovanje nohtov? Preizkusite Whitemin Base – indigo gel lak baza z belo osnovo, ki bo revolucionirala vaše delo!

 

Poln prednosti – lastnosti neprozorne baze Whitemin

Whitemin Base z dodatkom koristnega vitamina C je težko pričakovana Indigo pokrivna podlaga v odtenku mlečno bele barve. To je prava ‘petarda’, ki vam lahko spremeni vsakodnevno delo. Odkrijte vse lastnosti Whitemin Base in se zaljubite v to bazo, polno prednosti!

 hitemin

Učinek naravnih zdravih nohtov z eno plastjo Whitemin Base!

Ali imajo vaše stranke rade učinek naravnih, negovanih nohtov? Z Whitemin Base je rezultat hitrejši, kot si mislite! Ima lastnosti baze, 70% pokritost in sijajni zaključek. Uporaba je izjemno enostavna in se ne razmaže. Zahvaljujoč kombinaciji svojih edinstvenih lastnosti omogoča popolno stilizacijo nohtov tudi z le eno plastjo izdelka!

 

Izrazite oblikovanje nohtov in poročni okraski

Whitemin je odličen za različne tipe nohtov – olajša delo in zmanjša čas njegove izvedbe. Baby boomer brez gobice? Z Whitemin Base je to mogoče! Ko nanesete belo bazo in jo “spojite” z izbranim odtenkom Mineral Base, lahko vaš najljubši dizajn ustvarite hitreje in učinkoviteje kot kadar koli prej.

Ombre, mermaid ali morda pixel učinek ? Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim Whitemin Base so najljubši dizajni vaših strank v popolno zadovoljstvo! Bela podlaga je zaradi svojega mlečno belega odtenka tudi odlična rešitev za vse neveste – s takšno podlago bo vsak poročni stajling videti fenomenalno!

 

Hitri refil

Whitemin ima enake lastnosti kot ikonična Mineralna baza. Tako kot Mineral Base je kot nalašč za hitra popravila in refile. To je preprost način za dokončanje oblikovanja nohtov, pa tudi za pomoč v nujnih primerih. Z indigo belo podlago lahko enostavno popravite manjše napake in razpoke na nohtih. Vaše stranke bodo ostale brez besed!

Gel-lak baza za pastelne in neonske odtenke

Obožujete pastelne odtenke? Ali morda iščete način za povečanje fenomenalnega neonskega učinka? Whitemin Base je pravi za to nalogo! Mlečno bela plast je popoln temelj za to vrsto stilizacije nohtov.

Zdaj veste, zakaj je vredno preizkusiti Whitemin Base? Ne čakajte in naročite še danes!

https://indigo-nails.si/izdelek/whitemin-base-7ml/