Filter kategorij

indigo lucka multiled lamp box 36w

Indigo lučka – MULTILED Lamp Box 36W

Indigo lučka – MULTILED Lamp Box 36W – zanesljiva lučka zasnovana z najsodobnejšo tehnologijo Dual LED. Zaradi majhnih dimenzij in minimalistične zasnove je idealna lučka za notranjost salonov.

228,00 € skupaj z DDV
Šifra:
5902188537871
-
+

Brezplačna poštnina znotraj Slovenije za naročila večja od 150,00 €!

Naročila in informacije
+386 5 902 6226

Opis

Indigo lučka – MULTILED Lamp Box 36W – Indigo Led lučka z 18 diod, ki oddajajo varno, neškodljivo svetlobo za oči. Lučka popolnoma posuši vse gele ter gellake *izdelke za permanentno lakiranje. Lučka ima štiri časovne nastavitve: 30 s, 60 s, 90 s in dodaten način SOFT, ki omogoča, da se moč svetlobe gladko poveča, tako da podpira strjevanje gradilnih gelov. Zahvaljujoč dvostranskemu prikazu lahko čas strjevanja nadzorovata stranka ter stilist. Naprava je opremljena tudi s senzorjem gibanja, ki se aktivira takoj, ko je roka postavljena v lučko. Snemljiva magnetna plošča omogoča manikuro in pedikuro ter pripomore k temu, da je naprava čista. Zaradi majhnih dimenzij in minimalistične zasnove je idealna lučka za notranjost salonov.

GARANCIJA

1. Garancija traja 24 mesecev.

2. Garancija preneha veljati v primeru nepravilne uporabe naprave(ne pravilno čiščenje naprave), uporabe neoriginalnih rezervnih delov.

3. Garancija ne velja v primeru napačnega ravnanja

4. V primeru ne predložitve garancijskega lista garancija ne velja. Garancija ne pokriva stroškov popravila in transporta, te plača kupec.

5.Reklamacijski rok : 45 delovnih dni .( Reklamacijski rok začne teči od datuma prejema naprave na pristojni servis na Poljskem )

6.Indigo nails Slovenija ne zagotavlja nadomestne naprave v času servisiranja.

Opozorila

Izdelki Indigo Nails so namenjeni samo za profesionalno uporabo in se uporabljajo za predviden namen, s strani usposobljene in zavarovane polnoletne osebe. To pomeni, da Indigo Nails ne prevzema nobene odgovornosti, če se izdelki nepravilno uporabljajo in povzročijo škodo ali poškodbo.

MORDA VAS TUDI ZANIMA